Helaas je kunt niet meer deelnemen
Wil jij de nieuwe NIVEA Zonnespray testen die vlekken in je kleding makkelijker uit laat wassen?*

We mogen 200 testers selecteren die de uitdaging aangaan om NIVEA SUN Protect & Hydrate Hydraterende Zonnespray te gaan testen. Daarbij test je ook hoe gemakkelijk je vlekken, veroorzaakt door UV-filters, uit kleding kunt wassen*.

Productinformatie

NIVEA SUN Protect & Hydrate Hydraterende Zonnespray geeft hydratatie voor een zachte huid. De zonnespray vermindert het risico op huidirritatie door de zon. Het beschermt onmiddellijk tegen de schadelijke effecten van de zon en vroegtijdige huidveroudering. De vernieuwde formule van deze Zonnespray helpt daarnaast ook vlekken als het gevolg van UV-filters makkelijker uit te wassen. Deze technologie wordt pas geactiveerd in de wasmachine in combinatie met wasmiddel. De innovatieve formule helpt om vlekken die veroorzaakt zijn door de UV-filters makkelijker uit te wassen – vergeleken met voorgaande formules.

Testproces
Word je als tester geselecteerd, ontvang je naast het product ook een t-shirt om zelf te ervaren hoe je de vlekken, veroorzaakt door de UV-filters, er gemakkelijker uit kunt wassen*.

* Tegen vlekken in je kleding: de innovatieve formule helpt om vlekken die veroorzaakt zijn door de UV filters makkelijker uit te wassen – vergeleken met voorgaande formules.

Wil jij testen? Klik op Doe Mee en beantwoord de vragen.