Helaas je kunt niet meer deelnemen
Wil jij de nieuwe Kärcher Hogedrukreiniger testen?

Wil jij de nieuwe Kärcher K5 Premium Full Control Plus Home Hogedrukreiniger testen? We zoeken 3 testers die dit apparaat grondig aan de tand voelen en hun mening met ons delen na 1,5 week testen.

Productinformatie

Een hogedrukreiniger is ideaal om oppervlakten te reinigen rondom het huis. Dankzij de Multi-Jet spuitlans zijn er verschillende straalsoorten te gebruiken zonder hoeven te wisselen van hulpstuk. Speciaal maakt deze Full Control Plus versie dat je zelf de juiste druk op het pistool kunt instellen en dat deze direct op het LCD-display wordt getoond. Dit is compleet nieuw. Zo weet je zeker dat je alles perfect schoon krijgt, maar niets beschadigt. Daarnaast beschikt deze hogedrukreiniger ook over een hogedrukpistool, een Plug 'n' Clean reinigingsmiddel-systeem, een lager zwaartepunt, een praktisch slangoprolsysteem en een stevige basis die ook kan worden gebruikt als tweede handgreep. Kortom, geschikt om de ruimte rondom het huis weer voorjaarklaar te maken!

Lees hier nog meer over deze hogedrukreiniger op de website van Kärcher

Ben jij nieuwsgierig geworden en wil jij testen of deze hogereiniger werkt zoals hierboven beschreven? Geef je dan nu op!