Helaas je kunt niet meer deelnemen
Wil jij de Miele Blizzard CX1-stofzuiger zonder zak testen?

Miele introduceert de nieuwe Blizzard CX1 - de eerste zakloze Miele-stofzuiger. Wij mogen 15 testers selecteren om de Blizzard CX1 gedurende 3 weken te testen. Na het testen vul je de reviewvragenlijst in en plaats je een review over de stofzuiger op Kieskeurig.nl. 

Productinformatie
De Blizzard CX1 heeft een innovatieve Vortex-technologie voor de beste reinigingsprestaties en hygiënische stofafscheiding. Met de Blizzard CX1 zijn stofzakken niet langer nodig, waardoor je geen bijkomende kosten hebt   tijdens het gebruik.

De volgende drie modellen kunnen getest worden:

  • Blizzard CX1 Red EcoLine: Perfect schoon resultaat  op alle soorten vloeren. Consumenten- adviesprijs € 299,00.
  • Blizzard CX1 Parquet EcoLine: Grondige en behoedzame reiniging van kwetsbare, harde vloeren dankzij speciale parketborstel. Consumentenadviesprijs € 349,00.
  • Blizzard CX1 Comfort PowerLine: Grondige en behoedzame reiniging van kwetsbare, harde vloeren dankzij speciale XL-parketborstel voor grote oppervlakken. Comfortabele tiptoetsbediening via de handgreep. Consumentenadviesprijs € 439,00.

Hoe werkt dit testpanel?

  • Als je geselecteerd wordt voor dit testpanel, ontvang je rond donderdag 29 september de stofzuiger thuis.
  • Je test de Blizzard CX1 gedurende 3 weken (30 september t/m 21 oktober). We vragen je de stofzuiger gedurende deze periode intensief en zo vaak mogelijk te gebruiken.
  • Na de testperiode van 3 weken is het mogelijk om de Blizzard CX1 tegen een gereduceerd tarief over te nemen. Hier ontvang je tegen die tijd een mail over. Heb je hier geen interesse in dan stuur je de Blizzard CX1, in de originele verpakking plus volledige inhoud van de verpakking, terug naar het antwoordnummer van Miele. Hier zijn geen verzendkosten aan verbonden.
  • Na 3 weken, rond 20 oktober ontvang je de reviewvragenlijst en word je gevraagd om je mening en ervaring over de Blizzard CX1 te delen en je review op Kieskeurig.nl te plaatsen.

Miele staat voor vanzelfsprekende kwaliteit en lange levensduur. Ben jij degene in huis die altijd de stofzuiger hanteert? En hecht je daarbij waarde aan een perfect schoon resultaat? Geef je dan nu op voor dit testpanel.  Klik op DOE MEE en beantwoord de extra vragen om je aanmelding te voltooien!