Helaas je kunt niet meer deelnemen
Wij zijn live met de vernieuwde site!

Achter de schermen zijn we nog hard aan het werk om de site "glad te strijken" maar jullie kunnen alvast rondkijken op de site met vernieuwde onderdelen. De grootste verandering heeft aan de achterkant van de site plaats gevonden, hier merken jullie als bezoeker vrij weinig van.

Een aantal zaken zijn wel nieuw voor jullie:

  • We hebben de site afgestemd op jouw gebruik. De site houdt bij of je voor bepaalde acties al bent aangemeld of niet. Je kunt hiervan ook een overzicht vinden op de "Mijn deelnames" pagina. Vanuit deze pagina heb je ook toegang tot de vragenlijst die hoort bij een testpanel (wanneer je het product getest hebt).
  • De vragenlijsten hebben we in een nieuw jasje gestoken. Om een vragenlijst in te kunnen vullen, moet je wel ingelogd zijn!
  • Het is mogelijk om je e-mailadres en wachtwoord zelf te wijzigen
  • Er is een speciale pagina voor onderzoeken gemaakt. Je vind hier alle nieuwe onderzoeken waar je aan deel kunt nemen en daarnaast ook de uitslagen van onderzoeken.

Kom je dingen tegen die niet goed werken, ondervind je problemen met de nieuwe site, óf heb je een andere opmerking! Laat het ons weten via het contactformulier!