Uitslag testpanel Afslank Eiwit: lekker en snel op gewicht
7.7

Onlangs plaatsten wij een oproep om het luxe eiwitproduct Afslank Eiwit van de Bodyenfitshop.nl te testen. 45 Enthousiaste testers hebben deelgenomen aan dit panel. Zijn ze echt afgevallen? Voelen ze zich fitter? En zouden ze het product aanbevelen? Lees hier de resultaten!

Wat is Afslank Eiwit en wat belooft het product te doen?

Afslank Eiwit bestaat uit vezels, vitamine en mineralen, l-carnitinetratraat en snelle en langzame eiwitten voor een langdurig verzadigd gevoel. Hierdoor ben je minder geneigd om te snoepen of andere verkeerde dingen te eten die jouw dieet ongunstig beïnvloeden. Er zitten slechts 104 calorieën in een shake! Dit maakt het dus een zeer geschikt product om te gebruiken als tussendoortje.

De mening van het testpanel
Vooral de smaken Strawberry, Banana Milkshake en Frozen Cappuchino vielen in de smaak. Het gemiddelde cijfer voor de 3 favoriete smaken is een 7.7. Maar liefst 80 procent van de testpaneldeelnemers vindt dat het Afslank Eiwit voldoende het hongergevoel onderdrukt. Op de vraag wat het product de deelnemers heeft opgeleverd werd geantwoord:

“Ik heb een minder opgeblazen gevoel.”
“Het lijkt alsof ik minder last heb van spierpijn en ik voel me fitter.”
“Ik zit strakker in mijn vel.” 
“Ik ben twee kilo afgevallen met twee shakes als vervanging van ontbijt en lunch.”

Daarnaast zou zeker 83 procent Afslank Eiwit aanbevelen aan familie, vrienden of kennissen en 70 procent zou Afslank Eiwit (zeer) waarschijnlijk zelf nog eens aanschaffen.