THERME Foaming Shower Mousse verkwikt en ontspant
7.9

45 vrouwen tussen de 20 en 50 jaar hebben voor ons de nieuwe schuimende shower mousse van THERME uitgeprobeerd. Het testpanel kreeg één van de zes geuren uit de THERME Foaming Shower Mousse lijn. Heel even was hun badkamer een testlab. En? Op een enkeling na is iedereen (zeer) tevreden.

98% van de vrouwen is (zeer) enthousiast over THERME Foaming Shower Mousse. De variant Thalasso (verkwikkende frisheid) krijgt een gemiddeld rapportcijfer 7,9. Zen White Lotus (sereen ontspannen) scoort maar liefst een 8,4.

Rijke doucheschuim
Douchen is meer dan een dagelijkse schoonmaakbeurt. Met een verkwikkende straal water op je huid zijn die paar minuten een dagelijks terugkerend moment van ontspannen en genieten. Daar hoort een rijke doucheschuim bij. Eentje die heerlijk zacht aanvoelt en lekker schuimt. En dat is THERME Foaming Shower Mousse, oordelen de testpanelleden.

Schuimt lekker, doseert goed
De vrouwen omschrijven THERME Foaming Shower Mousse als lekker/heerlijk, zacht en schuimend. 93% vindt dat het doucheproduct goed schuimt. “Het is een stevige mousse die je over je lichaam kan verdelen zonder dat het schuim direct op de grond valt”, zegt Martina (29). Bovendien doseert de mousse goed, oordeelt 96% van de testpanelleden.

8 op de 10 vrouwen willen overstappen
De vrouwen die de mousse hebben getest, gebruiken normaal een schuimend doucheproduct van een ander merk. Nog wel… 8 op de 10 vrouwen zouden haar huidige doucheproduct wel willen vervangen door THERME Foaming Shower Mousse. “Ik vind in tegenstelling tot vele andere showermousses dat je de geur nog heel lang bij je draagt. Daarnaast word je huid er ook zachter van!”, zegt Ingrid (30).

Vriendelijk voor je huid en het milieu
83% van de testpanelleden vindt het belangrijk dat een product het milieu zo min mogelijk belast. Dat is de reden waarom veel vrouwen liever geen spuitbussen gebruiken. De shower mousse is echter 100% gedreven door luchtdruk en zit in een 100% recyclebare plastic verpakking. Het product is vriendelijk voor je huid én voor het milieu.

Like!
95% zou THERME Foaming Shower Mousse aanbevelen bij familie, vrienden en kennissen. Van de testpanelleden die minder tevreden waren, gaf een enkeling aan dat de geur haar niet zo aanstond. Maar er is keuze genoeg want naast Thalasso en Zen White Lotus zijn er ook de geuren Lomi Lomi, Bali Flower, Ylang Ylang en Thai Jasmine THERME Foaming Shower Mousse.

Lees hier meer over THERME.