Helaas je kunt niet meer deelnemen
Thalia haarverzorgingsolie en Cocoa Butter zeep: nieuw op hettestpanel.nl!

Speciaal voor alle vrouwen die zichzelf willen verwennen: voed je haar met Thalia's Haarverzorgingsolie en hydrateer je huid met de zachte Cocoa Butter zeep.

Alle producten van Thalia zijn verrijkt en bereid met natuurlijke extracten en oliën. Thalia’s verzorgingsproducten worden ontwikkeld door professionele dermatologen, moleculaire biologen en chemische technici met zorg bereid en gecontroleerd op kwaliteit. Nu kun jij deze twee producten uit de exclusievere lijn testen!

Thalia Haarverzorgingsolie, zonder spoelen! 
Naast biologische argan-olie en jojoba-olie bevat deze haarverzorgingsolie ook voedende oliën die tot diep in je haar doordringen. Het product is ontwikkeld om extra glans en zachtheid te geven aan jouw lokken en je haar intensief te voeden. Ook herstelt en verniewt het beschadigd haar waardoor het effectief is tegen seizoensgebonden haaruitval.

De Cocoa Butter zeep
Een diepe glans laat zien dat jouw huid gezond is. Als je huid droog is voelt het vaak ruw en oogt het dof en hard. De Thalia Cocoa Butter zeep - rijk aan anti-oxidanten - hydrateert je huid en laat je huid al snel zachter aanvoelen. Na het wassen van het gezicht met voldoende zeep, breng je het nogmaals aan op je gezicht als een verzorgend masker. Je kunt de zeep ook voor en na het zonnebaden gebruiken om het natuurlijke bruiningsproces te bevorderen.

Wil jij testen of de producten hun beloften waar maken? Schrijf je dan in voor dit testpanel! Wie weet mag jij binnenkort deze twee producten testen en je mening geven.