Testresultaten: Unox Pittige Erwtensoep,  lekker pittig!
7.5

[image name=quote format=160 align=right left=5 right=5]Ouderwets lekker en toch een tikje eigenzinnig. Dat is de Pittige Erwtensoep van Unox Soep in Zak. Voor de 233 mensen die de soep hebben getest, is het rode pepertje een aangename verrassing.

Ruim 9 op de 10 proevers zijn (zeer) tevreden over het recept en de smaak van Unox Pittige Erwtensoep. “Heerlijk, lekker anders dan anders”, zegt Petra (46). “Goede smaak, veel ingrediënten, al met al een lekkere soep in winterse tijden.”

[image name=quote3 format=160 align=left left=5 right=5]Vol van smaak
De soep krijgt van de proevers van hettestpanel.nl gemiddeld een 7,5. 90 procent vindt hem vol van smaak. Dat is ook niet zo gek als je weet wat er allemaal in gaat. Unox Pittige Erwtensoep wordt gemaakt met flink wat duurzaam geteelde groenten en met echte Unox rookworst. Het geheim van de eigenzinnige pittige twist? Een rood pepertje. 

Aangenaam verrast
Het pepertje doet ’t hem. Verrassend, vindt 84 procent. “Ik hou sowieso van pittig eten en ja, waarom niet in de erwtensoep?”, merkt Ingeborg (51) op. “Een verrassing die in ons gezin zeker vaker gegeten gaat worden.”

[image name=quote4 format=160 align=right left=5 right=5]‘Snelle snert’
“Dit is een goede vervanger voor zelfgemaakte soep.” zegt Marijke (58). 83 procent zou Unox Pittige Erwtensoep aanbevelen bij andere liefhebbers van een lekkere en makkelijk te bereiden winterse hap. Schiet het maken van een ouderwetse pan snert er bij in, dan is de soep van Unox een prima oplossing. “We zijn met z’n tweeën en dan maak je niet zo snel erwtensoep”

Benieuwd naar meerdere varianten Unox? Klik dan hier!