Testresultaten: Unox Kip-Champignonsoep, verrassend lekker!
7.2

230 soepliefhebbers probeerden voor ons de Romige Kip-Champignonsoep van Unox Soep in Zak uit. En? ‘Onweerstaanbaar lekker!’

[image name=quoteunox format=160 align=right left=5 right=5]Deze nieuwe soep van Unox combineert twee smaken, kip & champignon, samen met grof gesneden prei, wortel en fijngesneden peterselie. 97 procent van de testers is (zeer) tevreden over deze receptuur. “Deze Unox soep komt dicht bij mijn zelfgemaakte soep”, zegt Chantal (39). “Onweerstaanbaar lekker!”, zegt Jeannie (37).

We kennen champignonsoep, en de combinatie met kip ligt ook niet voor iedereen voor de hand. Daarom was de eerste hap voor sommige testers een spannend moment. Ook voor Chantal (43): “Ik wist niet wat ik kon verwachten, maar het was echt lekker en makkelijk.”

[image name=quote2 format=160 align=left left=5 right=5]Snel en lekker
Met Unox Soep in Zak zet je snel iets bijzonders op tafel. De Romige Kip-Champignonsoep hoort volgens de proevers van hettestpanel.nl daarom echt in het assortiment thuis. “Hij is rijkelijk gevuld en vol smaak”, zegt Kathelijne (35). “Een heerlijke soep om altijd op voorraad te hebben, want deze is geschikt voor elk moment”, vindt Lucie (47). Ook Rian is fan: “Unox Soep in Zak bevat altijd verrassend lekkere en smaakvolle variaties. Je zet echt iets origineels op tafel.”

Benieuwd naar meerdere varianten Unox? Klik dan hier!