Testresultaten: Fris & Fruitig de dag door met NIVEA Q10plusC
7.9

De Anti-Rimpel + Energy gezichtsverzorging van NIVEA Q10plusC met de unieke combinatie van Q10 en Vitamine C zorgt voor een uitgeruste huid, zelfs na een korte nacht.

Lange dagen, korte nachten, veel stress, weinig slaap: je huid krijgt het zwaar te verduren als je een druk leven hebt. De nieuwe NIVEA Q10plusC lijn bevat het huideigen Q10 én Vitamine C. 262 vrouwen hebben voor ons getest of deze gouden combinatie inderdaad de huid helpt beschermen en herstellen en nieuwe energie geeft.

Dagcrème beschermt en verfrist
9 op de 10 vrouwen vinden dat NIVEA Q10plusC dagcrème de tekenen van vermoeidheid vermindert. “Mijn huid is stralender, minder grauw. Ik zie er fitter uit. Bovendien is mijn huid heerlijk zacht”, zegt Monique (28). 97% van de vrouwen vindt dat de NIVEA Q10plusC dagcrème de huid intensief hydrateert.

Nachtcrème herstelt en vernieuwt
De NIVEA Q10plusC nachtcrème geeft de huid een boost van nieuwe energie, vinden 9 op de 10 testers. “Een hele fijne crème”, vindt Nicky (26), die alleen de geur van de nachtcrème niet zo prettig vond. “Het is net of er nieuwe energie in de crème zit”, zegt Stephanie (32).

Stralende huid
Voor 90% van de vrouwen voldoet de NIVEA Q10plusC lijn aan hun verwachtingen of overtreft deze. Een gouden combinatie van dag- en nachtverzorging, vindt 95% van de vrouwen. “Mijn huid is een stuk soepeler en zachter, en toont minder tekenen van vermoeidheid”, zegt Sandra (31). “Ook straalt mijn huid meer dan tevoren.”

Meer weten over de NIVEA Q10plusC lijn? Klik dan hier!