Testresultaten: L'Oréal Paris Age Perfect Golden Age; “Het werkt!”
8.2

Een stevige, gehydrateerde huid met een gezonde teint en frisse uitstraling. Dat belooft de Age Perfect Golden Age dagcrème van L’Oreal Paris. 128 vrouwen van 55 jaar en ouder probeerden het een maand lang uit. De opvallendste resultaten. 

Maar liefst 93% van de dames is (zeer) tevreden. “Het geeft inderdaad een stralende huid met een zachte glans en roze tint,” aldus Sonja (70). Tooske (55) heeft al vele soorten crèmes geprobeerd en niet één voldeed aan de beloftes op de verpakking. “Maar de Age Perfect is echt perfect. Volgens collega’s zie ik er frisser en uitgeruster uit.” Marjan (69): “Het geeft een nieuwe glans en een nog jongere uitstraling. Ik krijg zelfs weer sjans!”

Extra boost

Ruim negen op de tien vrouwen vindt dat haar huid door L’Oréal Age Perfect Golden Age weer een gezonde uitstraling heeft. Hennies (65) huid is niet meer zo dof en Karin (55) krijgt een mooie gloed op haar gezicht. 95% vindt het belangrijk dat de dagcrème neo-calcium bevat, dat het verslappen van de huid tegengaat. Volgens Marianne (60) vermindert het kleine rimpeltjes en Jacquelines (56) huid ziet er steviger uit. Mieke (67): “L’Oréal geeft mijn huid een extra boost om verzorgd tevoorschijn te komen.”


Complimentjes
Ruim driekwart van de testers zou haar huidige product vervangen door Age Perfect en vier op de vijf vrouwen zou het anderen aanbevelen. Rita (59): “Hoe langer ik het gebruik, hoe meer complimentjes ik krijg. Dat gun ik andere vrouwen ook.” Verbeterpuntjes? Margriet (60) wil er graag een spateltje bij en Lies (65) zou graag nóg meer producten in deze lijn zien. Een serum en oogcrème bijvoorbeeld.
 

Meer weten over dit product? Klik hier.