Testresultaten: L'OR Espresso aluminium capsule doet wonderen
8.3

De plastic capsules van L'OR Espresso hebben plaatsgemaakt voor aluminium. Dat heeft een positief effect op de smaak, geur en crèmelaag van de koffie, wat veel testpanelleden niet is ontgaan.

In aluminium capsules blijven alle aroma's optimaal bewaard en geniet je van een intense espresso met een rijke crèmelaag. 9 op de 10 testers zijn hier (zeer) tevreden mee en vinden de smaak van L’OR Espresso krachtig en intens. ‘Goed aroma, goede geur’, zegt Wil (57). Driekwart van het testpanel vindt de smaak van de capsules van L’OR zelfs intenser dan die van andere koffiemerken.

Heerlijk sterke koffie
Van de 169 testers probeerde de ene helft de Espresso-capsules uit, en de andere helft kreeg een doos Lungo-capsules om te testen. Resie (30) is fan van 11 Ristretto. ‘De intensiteit, de smaak. Echt een heerlijk sterke koffie. Goede keuze in sterkte van de cups, voor iedereen zit er iets bij.’ Voor Wouter (25) had er nóg wel wat meer variatie in smaak en intensiteit mogen zijn.

Passen goed in de Nespresso-machine
98% is (zeer) tevreden met de kwaliteit van de capsules. ‘Ze passen goed in mijn Nespresso-apparaat en geven een krachtige en rijke koffie met prima aroma en crèmelaagje’, zegt Ans (41). Dat de aluminium capsules goed passen (beter dan plastic) is een belangrijk verbeterpunt van L’OR Espresso.

96% zou L’OR Espresso (zeer zeker) aanbevelen bij familie en vrienden. Zo weet je tenminste zeker dat je ook als je bij familie en vrienden op bezoek bent, de lekkerste koffie drinkt.