Testresultaten: Heinz [Seriously] Good Mayonaise; verrassend lekker, romig en smaakvol!
8.1

Heinz [Seriously] Good Mayonaise. De naam spreekt voor zich, vindt ons testpanel. Lekker, romig en smaakvol zónder kunstmatige toevoegingen.
Jazeker, Heinz maakt ook mayonaise. En wat voor eentje: serieus goeie mayonaise, gemaakt van vrije uitloopeieren én zonder kleur- en smaakstoffen. Hoe dat smaakt? Zeer smaakvol en romig, vinden ruim 9 op de 10 testers. 

Smaakt zoals mayonaise moet smaken
Bea (45) had niet anders verwacht. De ketchup van Heinz is toch ook goed? Sylvia (24) was sceptischer, omdat ze veel te verknocht is aan haar favoriete merk mayonaise. Maar Heinz [Seriously] Good Mayonaise smaakt zoals mayonaise hoort te smaken, vinden beide dames. En zij niet alleen. Over de smaak is maar liefst 93 procent van de testers tevreden.

Verrassend lekker
Alle 176 testers vinden het goed dat aan Heinz [Seriously] Good Mayonaise geen kleur- en smaakstoffen zijn toegevoegd. De smaak blijft overeind. “Tot mijn grote verrassing is dit een heerlijke zachte en romige mayonaise met een lekkere smaak, niet te zoet”, zegt Anieta (47). “En hij laat geen zure nasmaak achter.” Ook Saskia (36) was aangenaam verrast door de smaak. “En ook nog zonder kleur- en smaakstoffen, dus kon ik het rustig op tafel zetten en de kids waren er ook zeer tevreden over.”

‘Lekker’, ‘romig’ en ‘smaakvol’ zijn de meest genoemde en geroemde eigenschappen van de mayo. Dat maakt dat 86 procent van de testers Heinz [Seriously] Good Mayonaise aanbeveelt bij andere mayonaiseliefhebbers.

NB. Heinz [Seriously] Good Mayonaise is nu verkrijgbaar in de supermarkt bij jou in de buurt!

Meer weten over Heinz [Seriously] Good Mayonaise? Klik dan hier!