Testresultaten: Greetz bezorgt nu ook prachtige boeketten

Zo fijn als het is om een mooie bos bloemen te ontvangen, zo makkelijk is het om eentje te laten bezorgen. Via Greetz, ook bekend van de kaarten, chocola en andere verrassingen.

Een pakketje in ontvangst nemen dat niet voor de buurvrouw is maar echt voor jou is al een verrassing. Het Surprise!-effect is compleet als in de doos een mooi boeket bloemen zit. 94 procent van het testpanel vindt dat de bos bloemen van Greetz mooi uit de doos komt.

De 115 VIVA-lezeressen die aan de test meededen, hebben het boeket dat ze ontvingen zelf besteld. Zo konden ze dus het gehele proces beoordelen, van bestellen tot ontvangen.

Bestellen is makkelijk
De testers zijn het er unaniem over eens dat online bloemen bestellen via Greetz erg makkelijk is. ‘Het bestellen van de bloemen gaat goed online: snel, duidelijk en overzichtelijk’, zegt Leonie (27). ‘Ook als je er nog een kaartje bij wilt kiezen, kan dat gemakkelijk. De kosten staan ook goed weergegeven tussendoor.’ ‘Ik vind het wel aan de prijs, maar vanuit het werk of bij speciale gelegenheden waar ik echt niet bij aanwezig kan zijn, is dit absoluut een optie’, vindt Natalya (46).
 

8,3 dagen mooi!
En dan het boeket zelf. Dat mag er zijn, vindt het testpanel. 95 procent van de vrouwen vindt dat de bloemen van goede kwaliteit zijn. ‘Ik had niet verwacht dat bloemen die je online bestelt zo mooi zouden zijn’, zegt Harma (44). En mooi blijven. De 115 testers hebben voor ons bijgehouden hoe lang de bloemen mooi bleven: maar liefst 8,3 dagen gemiddeld.


Bij ruim driekwart van de vrouwen voldoet het boeket van Greetz aan hun verwachtingen of overtreft het deze. ‘Ik ging er vanuit dat Greetz goede kwaliteit zou leveren’ (H, 32). Mariska was buitengewoon verrast: ‘Ik was een beetje huiverig: bloemen per post. Alle twijfel was weg bij het uitpakken.’

Wil je meer weten over de Greetz bloemen? Klik dan hier!