Testresultaten Edet Soft Shea vochtig toiletpapier:“Geeft je de frisheid die het belooft”
7.9

Edet Soft Shea vochtig toiletpapier:“Geeft je de frisheid die het belooft”

Sterk, zacht, fris, hygiënisch én handig. 179 deelnemers van hettestpanel.nl probeerden het nieuwe vochtige toiletpapier van Edet met Sheaboter-extracten één week lang. 

Volgens 96% van de testers zorgt het vochtig toiletpapier van Edet voor een schoon en fris gevoel na gebruik. “Het is verzorgend en ruikt lekker,” aldus Rinske (40). Daniëlle (31): “Het is sterk, zacht en heeft een heerlijke geur. Daarnaast is het biologisch afbreekbaar zodat je het gewoon kunt doorspoelen.” Volgens Natalie (41) geeft Edet een schoner gevoel en voelt het minder chemisch aan dan ander vochtig toiletpapier.

Voor meer dan 9 op de 10 testers voldeed Edet aan hun verwachtingen of overtrof het zelfs. “Met name vanwege het gebruiksgemak en het frisse gevoel dat achterblijft,” legt Wendy (29) uit. Sharon (25): “Ik had niet verwacht dat het zo’n toevoeging zou zijn wat betreft gemak en hygiëne.” Maartje (29) vindt het vooral handig voor onderweg vanwege de kleine meeneemverpakking, terwijl Melanie (40) het pakje juist iets te groot vindt voor in haar tas.

Geweldige aanvulling
Maar liefst 96% is (zeer) tevreden met Edet vochtig toiletpapier, 63% zou het huidige vochtige toiletpapier vervangen door dat van Edet en 82% van de testers gaat het zelf nog een keer kopen. “Ik gebruikte voorheen geen vochtig toiletpapier, maar het is goed bevallen,” zegt Laura (39). “Vooral het zachte gevoel dat Edet geeft en de geur vind ik erg fijn.” Saskia (44) noemt het een luxe waar ze niet meer zonder wil en Monique (42) vindt Edet vochtig toiletpapier een geweldige aanvulling na het gebruik van droog toiletpapier.

Meer weten over Edet vochtig toiletpapier? Klik dan hier!