Testresultaten Capri-Sun Fruity Water Blackcurrant: Verfrissend, dorstlessend en … lekker!
7.7

Capri-Sun Fruity Water Red Fruits en Tropical zijn vervangen door twee varianten zonder toegevoegde suikers*: Capri-Sun Fruity Water Blackcurrant en Mango Passionfruit. De nieuwe variant Blackcurrant (zwarte bessen) is getest onder 172 ouders samen met hun kind(eren). Resultaat: een mooie 7,7!

Capri-Sun Fruity Water Blackcurrant is een fruitige dorstlesser met bronwater, een vleugje vruchtensap en zónder kleurstoffen, conserveermiddelen en toegevoegde suikers*. Dat spreekt vooral de ouders erg aan. Maar liefst 98% vindt het (zeer) belangrijk dat er geen suiker is toegevoegd. “Pluspunt! En iedereen in het gezin vond het heerlijk,” zegt Lisette (42). Esther (36): “Je kunt het met een gerust hart aan je kinderen geven.” 

Ook voor op school
Ouders zijn blij dat Capri-Sun Fruity Water Blackcurrant weinig calorieën bevat. “En toch lekker zonder kunstmatige smaak,” vindt Silvia (35). “Erg lekker en niet waterig,” zegt John (52) en ook Gjetsjes (42) kinderen vinden het heerlijk. Handig voor thuis, onderweg of na het sporten. Driekwart van de ouders vindt Capri-Sun Fruity Water Blackcurrant ideaal om mee te geven naar school. Barbara (45): “De kinderen kunnen de rietjes er makkelijk insteken.”

Fris en lekker
87% is (zeer) tevreden over de Capri-Sun Fruity Water Blackcurrant. Voor 84% van de ouders voldoet of overtreft deze smaak (aan) de verwachtingen. “Erg verfrissend en de smaak was goed en lekker,” zegt Jolanda (33). “De kinderen hadden het pakje zó leeg. Een succes! Ik had niet verwacht dat het zó lekker zou zijn.” Ruim tachtig procent van alle testers gaat Capri-Sun Fruity Water Blackcurrant in de toekomst kopen.

Wil je meer weten over Capri-Sun Fruity Water Blackcurrent? Klik dan hier! 

* Bevat alleen van nature aanwezige fruitsuikers