Testresultaten: Bolletje Krokante Ontbijtgranen Hazelnoten & Amandelen “Makkelijk, voedzaam en afwisselend”
8.1

Of je nu vrolijk uitgeslapen je bed uit komt en meteen 'aan' staat of juist even wat meer tijd nodig hebt om wakker te worden: een ontbijt is een goed begin van de dag. 311 vrouwen testten Bolletje Krokante Ontbijtgranen Hazelnoten & Amandelen. Wat vinden ze ervan?

Maar liefst 92% is (zeer) enthousiast. “Lekker crunchy, niet te zoet en je proeft de noten goed,” zegt Lieke (31). Ruim tweederde van de testers eet doorgaans zuivel en krokante muesli en 93% vindt dat Bolletje Ontbijtgranen binnen haar ochtendritueel past. Anique (32) vindt het voedzaam en handig als je 's morgens niet zoveel tijd hebt. Overigens typeert ruim eenderde van de testers zich als de snelle ochtendeter. Marloes (29): “Soms wil je in de ochtend wat meer bite dan alleen havermout en dan is dit een verantwoorde en lekkere keuze.”

Gezond & bewust
Bolletje Krokante Ontbijtgranen Hazelnoten & Amandelen bevat 65% minder suiker dan gemiddeld. Dat vindt 97% van de testende vrouwen erg belangrijk. Lisanne (30): “Ik eet zo natuurlijk mogelijk en daardoor zijn dit soort granola's meestal geen optie. Fijn dat ik alle ingrediënten kan herkennen en het geen geraffineerde suikers en allemaal e-nummers bevat.” Thaisa (27) eet regelmatig ontbijtgranen of muesli. “Bolletje biedt een gezondere en bewustere variant.”

Lekker ontbijt
94% vindt Bolletje Krokante Ontbijtgranen Hazelnoten & Amandelen lekker. Cathy (33) is aangenaam verrast. “Er zit enorm veel smaak aan en is ook lekker knapperig.” Corine (33) vindt het lekker krokant, maar wat eenzijdig. “Met fruit en yoghurt erbij wel een lekker ontbijt.” Tip van H. (33): “Als het op een verantwoorde manier mogelijk is, zou ik het iets zoeter maken.”

Meer weten over Bolletje Krokante Ontbijtgranen? Klik hier!