Testresultaten: Andrélon Verrassend Volume Mousse de ultieme volume boost voor vol en luchtig haar
7.5

Haar dat vol en dik aanvoelt en er gezond en verzorgd uitziet. Andrélon Verrassend Volume Mousse zorgt ervoor, vindt 84 procent van de testers.

Als je haar goed zit, heb je het gevoel dat je de hele wereld aan kan. Verzorgd haar met ‘body’, dat willen we. Negen op de tien testers is op zoek naar een stylingproduct dat dit doet en gebruikt hiervoor een mousse. Hoe beoordelen ze die van Andrélon Verrassend Volume? We gaven 167 vrouwen twee weken de tijd om het te testen.

[image name=andrelonquote format=160 align=right left=5 right=5]Meer dan ‘oké’
‘Ik vind de Andrélon Verrassend Volume Mousse heel fijn voor mijn haar’, zegt Hinke (20). ‘Het volume blijft langer zichtbaar dan bij andere mousses.’ Ook Zoë (23) is blij met de mousse. ‘Ik had verwacht dat het een ‘oké’ mousse zou zijn, maar deze is echt geweldig! Geeft onwijs veel volume aan mijn kapsel.’ Bij 8 op de 10 vrouwen voldoet Andrélon Verrassend Volume Mousse aan de verwachtingen of overtreft deze.

Voller dan normaal
Als je van nature geen volle haardos hebt, of je wilt nóg meer volume, dan helpen alle beetjes. Fijn als een stylingproduct ervoor zorgt dat je haar voller en dikker aanvoelt. Andrélon Verrassend Volume Mousse doet dat, vindt een grote meerderheid van ons testpanel. Bij maar liefst 84 procent van de vrouwen die de mousse voor ons hebben getest, valt het haar duidelijk voller dan normaal. ‘Met Andrélon Verrassend Volume Mousse creëer ik volume in een handomdraai’, zegt Denise (24).
[image name=dik format=160 align=left left=5 right=5]
Het ‘geheime’ ingrediënt van Andrélon Verrassend Volume Mousse? Collageen. Hiermee geeft de mousse een volume-effect vanaf de haaraanzet, zodat je haar een volle, luchtige uitstraling krijgt. En dé tip voor het beste effect? ‘Gebruik de mousse tijdens het föhnen van het haar’, zegt Romy (23). Dit zorgt namelijk voor extra volume.’


Ook nieuwsgierig naar de Andrélon Verrassend Volume Mousse? Klik dan hier