Testresultaten: Andrélon laat je krullen shinen
7.7

Andrélon Deluxe Curl & Shine shampoo voedt het haar en geeft prachtige krullen. Je zou willen dat je krullen had.

Wie gezegend is met een mooie bos krullen weet dat dit type haar extra verzorging nodig heeft. Krullend haar is kwetsbaar, sneller dof of pluizig en heeft speciale voedende verzorging nodig om te kunnen stralen. Andrélon heeft hiervoor de Deluxe Curl & Shine haarverzorgingslijn ontwikkeld.
232 vrouwen hebben er hun haar mee gewassen.

Pluisvrij
98 procent vindt de shampoo fijn in gebruik. ‘Ik verbaasde mij erover toen ik 's avonds had gedoucht en de volgende dag wakker werd zonder pluis’, zegt Daniella (26). ‘Het is een fijne shampoo en ruikt ook erg lekker. Ik zou de shampoo zeker aanraden.’

Meer veerkracht
86 procent van de vrouwen die Andrélon Deluxe Curl & Shine shampoo heeft gebruikt, is blij met het effect dat de shampoo op het haar heeft. De vrouwen vinden dat de shampoo hun krullen meer veerkracht geeft. Het geheim? De shampoo is verrijkt met buriti-olie, bekend om haar verzorgende en versterkende werking, en rijk aan omega 9 en antioxidanten. Dit zorgt voor veerkrachtige, pluisvrije krullen met een stralende glans. ‘Krul blijft beter zitten, voelt zacht en soepel aan en ruikt lekker en is betaalbaar’, zegt Nancy (49).

Echt ‘deluxe’
Ook de geur is ‘deluxe’. 95 procent van de testers vindt de shampoo lekker ruiken. Patricia (38) is fan. ‘De shampoo is heel rijk! Lekker dik, goed schuimend’, zegt ze. ‘Ik haat dunne shampoo die je hand afglijdt en waarvan er meer op de vloer ligt dan in je haar zit. De geur is echt lekker, heel sjiek... net parfum! Na de shampoo twee keer gebruikt te hebben meen ik resultaat te merken.’
 

85 procent is (zeer) tevreden over de Curl & Shine shampoo. Het effect en de geur maken dat 8 op de 10 vrouwen de shampoo echt een verwenmoment voor het haar vinden, en dat de shampoo voldoet aan hun verwachtingen.

Andrélon Deluxe Curl & Shine bestaat uit een shampoo, conditioner, serum-crème en masker.

Wil je meer weten over de Andrélon Curl & Shine lijn? Klik dan hier!