Helaas je kunt niet meer deelnemen
Test twee weken de ASUS ZenPad 8 en deel jouw mening!

ASUS komt met een nieuwe tablet: de ZenPad 8. De tablet heeft een verwisselbare achterkant: een Audio Cover, Power Case of gewoon een ander kleurtje? Het kan allemaal bij deze tablet voor een eigen stijl. De tablet heeft onder andere verbeterde camerafuncties en een vernieuwd scherm. Wil jij deze nieuwe tablet van ASUS testen? Beoordeel het gebruik en het design en deel jouw mening met ons. Geef je via de ‘Doe mee-button’ op door de extra vragen in te vullen.

Voor dit testpanel zijn we op zoek naar kritische testers die twee weken de ASUS ZenPad gaan testen. Als je bent geselecteerd om te testen komt een koerier op vrijdag 30 oktober de ASUS ZenPad 8 (met één van de cases/covers) brengen en twee weken later, op vrijdag 13 november weer ophalen. Wanneer jij je opgeeft voor dit testpanel ben je op beide dagen beschikbaar voor het aannemen en meegeven van de ASUS ZenPad 8 aan de koerier.

Let op: tijdens de testperiode ben jij verantwoordelijk voor de ASUS ZenPad 8. Wij vragen je daarom de voorwaarden door te lezen en akkoord te geven.