Helaas je kunt niet meer deelnemen
Test jij de Samsung Gear S3 smartwatch en wil jij je mening met ons én jouw omgeving delen?

We mogen 5 sportieve mannen selecteren die de Samsung Gear S3 uitgebreid willen testen en hun mening met hettestpanel.nl, Kieskeurig.nl én via het eigen sociale netwerk willen delen. Ben jij in het bezit van een Samsung mobiele telefoon en een echte sportieveling? Geef je dan op voor dit testpanel!

Productinformatie
De Samsung Gear S3 is een horloge én een smartwatch met een tijdloos design. Meldingen en berichten van je smartphone kun je op de Samsung Gear S3 ontvangen en je kunt al je sportprestaties bijhouden. Het horloge is duurzaam en heeft een lange batterijduur. Ook apps als KLM, Thuisbezorgd, Pathé en Telegraaf zijn te gebruiken via deze smartwatch. Het horloge heeft een geïntegreerde GPS-tracker en is stof- en waterbestendig. 

Let op!
Gear S3 is alleen compatibel met Samsung Galaxy met Android 4.3 of hoger en minimaal 1,5 GB RAM-geheugen of is compatibel met een andere Samsung smartphone met Android 4.4 of hoger en minimaal 1,5 GB RAM-geheugen.

Testproces
Bij dit testproces vragen we je om jouw testervaringen te delen via social media. Je wordt als tester dan ook gevraagd om tijdens het testproces regelmatig een post te doen over jouw ervaringen met de smartwach. Kun én wil je hier aan mee werken? En lijkt het je leuk om deze gloednieuwe tijdloze smartwatch te testen? Geef je dan op!