Helaas je kunt niet meer deelnemen
Test samen met een partner de AEG SteamPro combi-stoomoven live in de kookstudio van AEG!

Op vrijdag 17 maart wordt er in de kookstudio van AEG in Alphen aan den Rijn een exclusief LIVE testpanel verzorgd. Je gaat hier tijdens een kookworkshop aan de slag met de AEG SteamPro combi-stoomoven.  Na de test kun je via de online vragenlijst je mening achterlaten.

We zijn op zoek naar 24 testers die aan een kookworkshop willen deelnemen. Je mag eventueel samen met een partner of vriend(in) hieraan deelnemen en zelf de AEG SteamPro combi-stoomoven testen. Je zult tijdens de kookworkshop worden begeleid door een chefkok. 

Het testpanel
Als je gaat testen word je vrijdag 17 maart om 18.00u (eventueel) samen met een partner verwacht bij de AEG Cooking Club in Alphen aan den Rijn.
Tijdens deze workshop krijg je eerst een korte demonstratie van de oven en vervolgens ga je onder leiding van de chefkok in de kookstudio zelf aan de slag om een heerlijk voor- en hoofdgerecht te bereiden. Na afloop kan je samen met de andere deelnemers aan tafel genieten van de klaargemaakte gerechten eten. 

  • Bij ontvangst krijg je een koffie variatie en wat lekkers
  • Tijdens de kookworkshop wordt de AEG SteamPro combi-stoomoven uitgelegd.
  • Je zult jouw eigen gemaakte gerechten met zijn allen nuttigen.
  • Het is afgelopen rond 20.30u.

Over de AEG SteamPro combi-stoomoven
De SteamPro combi- stoomoven heeft verschillende (combi)stoomfuncties waardoor er meer mogelijkheden zijn om eten te bereiden. Hetelucht functies kunnen gecombineerd worden met stoom in verschillende gradaties, zodat elk gerecht geperfectioneerd kan worden. Met de 100% stomenfunctie bijvoorbeeld voor groente, aardappelen, rijst of vis. Een gezonde keuze en zonder smaak - of geuroverdracht. Daardoor kan alles tegelijkertijd in de oven. 
De vochtsensor zorgt er voor dat er altijd de juiste luchtvochtigheid heerst in de oven en door de exacte temperatuurinstelling kunnen gerechten volgens AEG bijna niet mislukken. Voor culinaire hoogstandjes in het weekend, maar ook voor gemakkelijke gezonde maaltijden doordeweeks. 

Over de kookstudio in Alphen aan den Rijn
De kookstudio is zowel met de auto als met het openbaar vervoer bereikbaar. Kom je met de auto dan zijn er voldoende parkeerplekken bij de kookstudio. Kijk hier voor meer informatie.

Kook jij graag? En heb jij zin in een lekker avondje uit en wil jij graag daar in de speciale AEG Cooking Club een kookworkshop de test aangaan? Geef je op voor dit testpanel!