Helaas je kunt niet meer deelnemen
Test PEDIGREE® DentaStix™ óf DentaFlex™ voor je hond!

Wij mogen 150 testers selecteren om PEDIGREE® twee weken te testen. We laten een groep DentaStix™ testen en de andere groep DentaFlex™.

Veel baasjes denken dat het gebit van hun hond gezond is. Toch weten we dat 4 op de 5 honden ouder dan 3 jaar last heeft van gebitsproblemen. Daarom is het belangrijk te weten wat je kunt doen om het gebit van je hond gezond te houden. Om dagelijkse gebitsverzorging nog makkelijker en leuker te maken voor de hond heeft PEDIGREE® twee gebitsverzorgende tussendoortjes ontwikkeld: DentaStix™ en DentaFlex™.

Voor de dagelijkse verzorging
Door de unieke textuur van PEDIGREE® DentaStix™ wordt aanwezige tandplak verwijderd, terwijl de opbouw van nieuw tandplak en omzetting naar tandsteen wordt tegengegaan door de actieve ingrediënten. Zelfs na het eten blijft de reiniging doorwerken.  Bij dagelijks gebruik kan de PEDIGREE® DentaStix™ de vorming van tandsteen tot 80% verminderen. Daarmee is het een wetenschappelijk bewezen effectief gebitsverzorgend tussendoortje.

Voor een grondige reiniging 2x per week
PEDIGREE® DentaFlex™
is de kauwstaaf van PEDIGREE® voor een extra grondige reiniging van het hondengebit. Gebruik DentaFlex™ 2x per week en de vorming van tandplak bij je hond vermindert daar waar dit het meest belangrijk is: langs de tandvleesrand, dit is wetenschappelijk aangetoond. De revolutionaire textuur buigt om de tanden en helpt zo de opbouw van tandplak en tandsteen tot de tandvleesrand verminderen. En door de flexibele structuur heeft je hond extra lang kauwplezier!

Wil jij ervaren of PEDIGREE® voldoet aan de behoeften van jouw hond? Klik dan op de doe mee knop en geef je op voor de test!