Helaas je kunt niet meer deelnemen
Test nu sebamed douchegel limoen en sebamed douchegel granaatappel én deel jouw mening!

De keuze aan bad- & doucheproducten voor mensen met een gevoelige huid is beperkt. Vaak zijn deze producten ongeparfumeerd, waardoor er geen geurbeleving is en dus vaak ook geen gevoel van frisheid. Sebamed introduceert een nieuwe douchegel voor mensen met een gevoelige huid in twee geuren: limoen en granaatappel.

Als je een gevoelige huid hebt, is het belangrijk om milde producten te gebruiken. De douchegel van sebamed heeft net als alle andere producten van sebamed een huidneutrale pH waarde van 5.5, dezelfde pH waarde als die van je eigen huid. Daarnaast zijn de producten van sebamed zeep-vrij en bevatten deze alleen hypoallergene parfumstoffen om irritatie en allergie zoveel mogelijk te voorkomen. Heb jij een gevoelige huid en verhoog jij met sebamed je weerstand van je huid, waardoor de kans op irritatie, infectie en allergie vermindert? Test zelf de nieuwe douchegels van sebamed.

Geef je hieronder op voor het sebamed testpanel. Wie weet ontvang jij binnenkort sebamed douchegel limoen én sebamed douchegel granaatappel thuis en mag jij beide geuren ervaren en jouw mening delen!