Helaas je kunt niet meer deelnemen
Test nu Samsung Combimagnetron

We zoeken 6 kookprinsen en/of -prinsessen die de nieuwe combimagnetrons van Samsung gedurende vier weken willen testen. Na de testperiode vul je de reviewvragenlijst in en plaats je een review over de combimagnetron op Kieskeurig.nl. 

We mogen twee nieuwe typen combimagnetrons van Samsung testen die zijn voorzien van HotBlast technologie. Dankzij HotBlast, een gloednieuwe kooktechnologie van Samsung, worden oventijden met maximaal 35% gereduceerd. Volgens Samsung worden de gerechten hierdoor heerlijk krokant aan de buitenkant en lekker sappig aan de binnenkant. HotBlast is een technologie waarbij van bovenaf hete lucht direct op de gerechten wordt geblazen. Dit gebeurt via kleine luchtgaatjes, die voor een optimale warmteverspreiding zorgen. De HotBlast oven heeft een grote ventilator waarmee de hete lucht nog krachtiger circuleert in de oven.

Wil jij testen of dit zorgt voor en een veel kortere oventijd en perfect bereide knapperige en sappige gerechten? En wil je meerdere gerechten maken met de Samsung combimagnetron en je ervaring hierover delen? Meld je dan nu aan voor dit testpanel dat wij in samenwerking met Kieskeurig.nl uitvoeren.

Let op!

  • Je kan alléén meedoen als je minimaal op één van de voglende data thuis bent: 28 juli, 29 juli en/of 1 augustus om de combimagnetron in ontvangst te nemen. De exacte bezorgdatum wordt met je besproken.

Klik op DOE MEE en beantwoord de extra vragen om je aanmelding te voltooien!