Helaas je kunt niet meer deelnemen
Test nu samen met jouw kindje Kabrita Opvolgmelk op basis van Geitenmelk!

Wij mogen 100 testers selecteren die samen met hun kindje Kabrita 2 Opvolgmelk op basis van geitenmelk willen testen. Kabrita 2 Opvolgmelk is speciaal ontwikkeld voor baby's van 6 tot 12 maanden en combineert de natuurlijke voordelen van licht verteerbare geitenmelk met een moderne samenstelling in lijn met de huidige wetenschappelijke inzichten. Kabrita Opvolgmelk wordt volledig in Nederland geproduceerd op basis van 100% Nederlandse geitenmelk.

Licht verteerbare geitenmelk
Geitenmelk is van nature licht verteerbaar, rijk aan belangrijke voedingsstoffen en mild van smaak. De unieke eiwitsamenstelling in geitenmelk helpt een zachte massa in de maag te vormen die gemakkelijk door het lichaam kan worden afgebroken. Deze eigenschappen maken geitenmelk goed verdraagbaar en daarmee een uitstekende basis voor flesvoeding.

Kabrita geitenmelk flesvoeding
Kabrita opvolgmelk wordt verrijkt met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten zoals wei-eiwitten, DHA Omega 3 vetzuren, GOS prebiotische vezels en een vetblend rijk aan beta-palmitaat (DigestX). 

Heb jij een kindje in de leeftijd van 6 tot 11 maanden en wil je Kabrita 2 Opvolgmelk op basis van geitenmelk graag testen? Meld je dan nu aan. Je ontvangt dan 3 blikken Kabrita 2 Opvolgmelk, zodat je voldoende voorraad hebt om Kabrita thuis uitgebreid te testen. Na 3 weken ontvang je van ons een vragenlijst zodat je jouw ervaringen met Kabrita kunt delen.
 

Belangrijke informatie voor moeders:

  • Borstvoeding is de beste voeding voor je baby. De Wereldgezondheidsorganisatie adviseert om de eerste zes maanden exclusief borstvoeding te geven en aansluitend in combinatie met een gevarieerd dieet tot twee jaar of langer borstvoeding te blijven geven. Hyproca Nutrition B.V. ondersteunt dit advies volledig. Raadpleeg altijd je consultatiebureau of arts alvorens bijvoeding te introduceren of over te gaan op (gedeeltelijke) flesvoeding.
  • Geitenmelk flesvoeding is geen geschikt alternatief bij een medisch vastgestelde koemelkallergie vanwege het risico op een allergische kruisreactie. Indien je vanwege (milde) klachten overweegt om over te stappen op een geitenmelk flesvoeding, dan adviseren wij je om altijd eerst je huis- of consultatiearts te raadplegen om een koemelkallergie uit te sluiten.

Voor meer informatie over Kabrita of flesvoeding in het algemeen kun je contact opnemen via contact@kabrita.nl.