Helaas je kunt niet meer deelnemen
Test nu Kneipp bad of douche crème

Dit is wat de nieuwe verzorgende bad en douche crèmes van Kneipp bieden. Ze bevatten mild geurende vijgenmelk, amandelmelk, argan- en amandelolie, hebben een rijke romige structuur en zitten boordevol natuurlijke werkstoffen voor de huid.  Kneipp speelt hiermee in op dé wellnesstrend van dit moment, namelijk de groeiende vraag naar ultra verzorgende pure verzorgingsproducten voor dagelijks gebruik.

Met de nieuwe verzorgingsproducten, een combinatie van crème & olie, zet Kneipp nog meer in op zachtheid voor je huid. De crèmes voor douche en bad hebben een voedende werking door hun natuurlijke oliën. Zo heb je elke dag een perfect gehydrateerde huid én een ontspanningsmoment bij uitstek dankzij de milde, zachte geuren. Zowel de producten met vijgenmelk als amandelmelk houden de natuurlijke vochtbalans van de huid 24 uur in stand.[image name=kneippamandel format=160 align=right]

Kneipp amandelmelk – amandelolie:
hydraterend en extra zacht
De combinatie van een verzachtende amandelmelk met een kwalitatieve amandelolie zorgt voor een volle, romige crème douche, die zalig is voor je huid. Ook het crème bad verwent je huid zachtjes, met lekker veel schuim.

[image name=kneippargon format=160 align=left left=5]Kneipp vijgenmelk – arganolie:
hydraterend en extra voedend
Opstaan en de dag energiek starten? De subtiele fruitige geur van de crème douche wakkert je goed humeur meteen aan. Deze heerlijke crème combineert zachte vijgenmelk met voedende arganolie, ook wel ‘Marokkaans goud’ genoemd. Ook het crème bad staat voor puur genieten met extra veel schuim én een perfect gehydrateerde huid als resultaat.

Wil jij één van deze producten testen? Meld je aan en geef in het volgende scherm aan welke variant jij graag thuis zou willen ontvangen!