Helaas je kunt niet meer deelnemen
Test nu het Stokke® Sleepi™ bed dat met je kind meegroeit

De Stokke® Sleepi™ is een verstelbaar bed dat met het kind meegroeit tot ongeveer 10 jaar. Het bed is aan te passen aan de ontwikkeling, behoeften en leeftijd van het kind. Zo is het bed uit te breiden in de lengte en in hoogte te verstellen. Stokke® Sleepi™ is vier bedden in één. Word jij één van de testers die samen met je kind dit bed gaan testen? Geef je nu op!

Stokke® Sleepi™ Mini voor 0 tot 6 maanden
Met een breedte van slechts 67 cm is de Stokke® Sleepi™ Mini een wiegje voor je baby.

Stokke® Sleepi™ Bed voor 0 tot 18 maanden én 18 maanden tot 3 jaar
De Stokke® Sleepi™ Mini is om te bouwen tot een verstelbaar kinderbedje dat in de lengte met je kind meegroeit tot 127 cm. Zodra je kind begint te klimmen, kun je een van de zijkanten verwijderen.

Stokke® Sleepi™ Junior voor 3 jaar tot ongeveer 10 jaar
Met een lengte van 165 cm is de Stokke® Sleepi™ Junior een bed voor kinderen tot een jaar of tien. Daarna is het ook te gebruiken als een bankje.

Bij de Stokke® Sleepi™ hoort het Stokke® Sleepi™ matras van 100% gewatteerd katoen.

Wij zoeken ouders met kinderen van 0 tot 5 jaar die de Stokke® Sleepi™ gedurende ruim een maand willen testen. Geef jij graag jouw mening over het Stokke® Sleepi™ bed dat past bij de leeftijd van jouw kind? Geef je dan op voor dit testpanel. In ruil voor jouw mening, mag je het Stokke® Sleepi™ bed houden na de testperiode.

[image name=stokkesleepi format=629 align=left left=0 right=0]