Helaas je kunt niet meer deelnemen
Test nu HEMA hello mirror guess my age dagcrème! Houd jij huidveroudering zo lang mogelijk op afstand?

De anti-age lijn hello mirror guess my age van HEMA bestaat uit gezichtsverzorgingsproducten voor verschillende leeftijden: 30up, 40up én 60up. Wil jij testen of de dagcrème met SPF 10 voor jouw leeftijd helpt om de tekenen van huidveroudering te herstellen? Geef je dan op!

30up 'Cherish your fresh look'
Het eerste rimpeltje verschijnt en door een drukke levensstijl heeft de huid snel een vermoeide en doffe uitstraling. Pak de eerste tekenen van huidveroudering aan!

40up 'Slow down the clock'
Naast het tegengaan van vochtverlies en vroegtijdige huidveroudering vertraagt deze dagcrème voor 40+ de vorming van fijne lijntjes, rimpels en kraaienpootjes.

60up 'Keep time at a distance'
Dagcrème om de rijpere 60+ huid te verstevigen en de elasticiteit te verbeteren door de aanmaak van collageen in de huid stimuleren. Een extraatje in deze lijn zijn de toegevoegde oliën voor extra verzorging voor de droge huid.

Test jij één van de dagcrèmes die past bij jouw leeftijd uit de HEMA hello mirror guess my age lijn? Klik op de button Doe mee en vul de aanvullende vragen in.

Nu al benieuwd? HEMA hello mirror guess my age dagcrème 30up kost €4,50, 40up €5,50 en 60up €6,50! En de lijn heeft nog meer speciale producten, zoals nachtcrème, nachtverzorgingsgel, decolletécrème, reinigingsmelk, tonic en een scrubcrème.