Helaas je kunt niet meer deelnemen
Test nu gratis Zendium Glazuur Protect tandpasta

Geen idee wat tanderosie is? Of heb jij last van de gevolgen van tanderosie? Zorg dat je er op tijd bij bent en bescherm je tanden! Tanderosie is een vorm van gebitsslijtage, waarbij het tandglazuur wordt aangetast door zuren, voornamelijk uit voedingsmiddelen en maagzuur. Tanderosie is minder bekend, maar nét zo bedreigend als gaatjes. Het proces van tanderosie is onomkeerbaar en weggesleten tandglazuur komt niet meer terug.

Wees er op tijd bij!
Veel mensen hebben tanderosie zonder het te weten…. De eerste symptomen van tanderosie zijn helaas moeilijk te herkennen. Het is daarom belangrijk je gebit preventief te beschermen tegen zuren.

[image name=zendium format= 629]

Bescherm je tanden
Zendium Glazuur Protect is een speciale tandpasta welke een beschermende werking tegen tanderosie heeft. De tandpasta is er in een volwassenen variant en één voor kinderen van 5 tot 12 jaar.

Wil jij Zendium Glazuur Protect tandpasta testen en jouw mening geven? Geef je dan snel op voor het testpanel! Wanneer je wordt geselecteerd ontvang je een mail met daarin uitgelegd hoe je het product het beste kunt testen.