Helaas je kunt niet meer deelnemen
Test nu één van de vier spellen van Identity Games!

Identity Games is een Nederlands spellenbedrijf met ruim 30 spellen. Voor dit testpanel hebben wij vier spellen voor verschillende leeftijden geselecteerd om te testen. Willen jouw (klein)kinderen graag testen?

Nijntje Stoelendans (leeftijd 1 tot 4 jaar)
Test nu het vrolijke en leerzame dansspel van nijntje en dans samen met je (klein)kind op nijntje muziek.

Magformers set van 26 stuks (leeftijd 5 tot 8 jaar)
Magformers is 3D constructiespeelgoed voor kinderen. Met de krachtige magnetische vormen in verschillende kleuren bouw je eindeloos veel bijzondere ontwerpen! Bekijk voor meer informatie over Magformers het filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=SpuCtrArNL8

Woezel & Pip Ik zie ik zie wat jij niet ziet (leeftijd 3 of 4 jaar)

Ik zie ik zie wat jij niet ziet en de kleur is… rood! Veel speelplezier voor thuis, buiten of tijdens een lange autorit op de achterbank. Houd je score bij met de leuke scorekaarten.

Het poepspel (leeftijd 6 tot 8 jaar)
Het spel waarbij iedereen windt! Wat komt er na WC-papier? Handen wassen! Leg zo snel mogelijk de goede kaart met de goede kleur neer. De speler die de meeste kaarten overhoudt, verliest en speelt verder met een drol op zijn hoofd!

Wil jij mee doen aan dit testpanel? Klik hieronder op doe mee, vul de aanvullende vragen in en kies welk spel jij graag zou willen testen!