Helaas je kunt niet meer deelnemen
Test nu een nieuwe type koelkast van Samsung

We zoeken 18 testers die één van de 9 type koelkasten van Samsung gedurende twee weken willen testen. We zoeken per type 2 testers. De koelkast wordt bij je afgeleverd en geïnstalleerd en na de testperiode wordt de koelkast weer opgehaald. Als dank ontvangen de testers een Douglas cadeaubon t.w.v. € 75,-. Na de testperiode vul je de reviewvragenlijst in en plaats je een review over de koelkast op Kieskeurig.nl. 

Samsung heeft 9 type koelkasten die we mogen laten testen: 7 koel-vriescombinaties en 2 Amerikaanse / side-by-side koelkasten.

De koelkasten hebben verschillende afmetingen. Ga echter uit van een hoogte van 186cm en een diepte van 76cm. Koel-vriescombinaties zijn 60cm breed, de Amerikaanse / side-by-side koelkasten zijn 92cm breed. Wees er dus zeker van dat de koelkast niet alleen op een plekje (nabij stopcontact) in jouw huis past, maar dat de koelkast ook naar binnen kan!

Wil je een Samsung koelkast testen en je ervaring delen? Meld je dan nu aan voor dit testpanel dat wij in samenwerking met Kieskeurig.nl uitvoeren.

Let op!

  • Je kan alléén meedoen als je minimaal op één van de voglende data thuis bent: 1, 2, 3, 6 en/of 7 juni om de koelkast en de installateur in ontvangst te nemen. De exacte bezorgdatum wordt met je besproken.
  • Je kan alléén meedoen als je minimaal op één van de volgende data thuis bent: 16, 17, 20, 21 en/of 22 juni  om de koelkast aan de koerier te overhandigen. De exacte datum wordt nog met je besproken. (Het is niet mogelijk om de koelkast over te nemen).
  • Je kan alléén meedoen als de afmetingen van de koelkast bij jou past: naar binnen gebracht kan worden en op een geschikte plaats (nabij een stopcontact) kan komen te staan. Voor de Amerikaanse / Side-by-side koelasten is naast een stopcontact ook een wateraansluiting noodzakelijk. Dit in verband met de dispenser.

Klik op DOE MEE en beantwoord de extra vragen om je aanmelding te voltooien!