Helaas je kunt niet meer deelnemen
Test nu een Ergorapido en ervaar snoerloze vrijheid met optimale flexibiliteit!

Is stofzuigen ook niet één van jouw favoriete huishoudelijke klusjes? Daar kunnen we wel wat aan doen! Geef je nu op voor het Ergorapido testpanel en maak van stofzuigen een feestje!

Met trots presenteert Electrolux haar nieuwe generatie snoerloze steelstofzuiger 2in1: dé nieuwe Ergorapido. Met een fantastisch ontwerp en verbeterde prestatie, zuigt deze stofzuiger beter dan ooit!

De Ergorapido is de ideale aanvulling op je klassieke sledestofzuiger voor de dagelijks even-snel-tussendoor klusjes. Je zware stofzuiger voor iedere kruimel uit de berging pakken is verleden tijd, want hij misstaat helemaal niet naast je keukentafel.

Wat deze steelstofzuiger nog meer bijzonder maakt?
Het moderne design zorgt voor een superieure look dat een premium ervaring aanbiedt tijdens het gebruik. Daarnaast zijn de prestaties van de motor verbeterd en de filtratie is verhoogd dankzij de 50% grotere vouwfilter. Door de grotere wielen is z’n wendbaarheid fantastisch, vooral op tapijten. Bovendien kan de Ergorapido zelfstandig staan en zorgt de Brush Roll Clean technologie dat haren en vezels, die vast zitten in de roterende borstel, makkelijk verwijderd worden.

Wil jij hem testen? Meld je dan nu aan!