Helaas je kunt niet meer deelnemen
Test nu Andrélon Brilliant Age Shine & Care Volume Spray

Naarmate we ouder worden, verliest je huid wat van zijn kracht en vitaliteit en heeft deze meer verzorging nodig. Maar wist je dat dat ook voor het haar geldt? Ook je ouder wordende haar verandert met de jaren en heeft een iets andere verzorging nodig om er mooi en verzorgd uit te blijven zien. Daarom introduceert Andrélon Brilliant Age, twee complete haarverzorgingslijnen speciaal voor ouder wordend haar.

Brilliant Age geeft ouder wordend haar volume en glans
De producten van Brilliant Age Shine & Care en Colour Care zijn exclusief ontwikkeld voor de verzorging van ouder wordend haar. De lijnen helpen de natuurlijke bouwstenen van je haar weer aan te vullen die het met de tijd is verloren, zonder het te verzwaren. Shine & Care geeft ouder wordend haar volume en glans en Colour Care zorgt dat bij ouder wordend, gekleurd haar de kleur er langer mooi uit blijft zien.

Test nu de Andrélon Brilliant Age Shine & Care Volume Spray!
De Shine & Care Volume Spray van Andrélon gebruik je na het wassen op handdoekdroog haar, voor een natuurlijk volume-effect, meer stevigheid en een gezonde glans. Uitspoelen is niet nodig.

Je kunt deze spray nu testen. Doe mee en geef je op!