Helaas je kunt niet meer deelnemen
Test nu de nieuwste innovatie van Nestlé, NAN OPTIPRO® opvolgmelk!

Wij mogen 1.000 moeders met een kindje in de leeftijd van 5,5 maand tot 10 maanden selecteren voor het NAN OPTIPRO® 2 testpanel. Wil jij deze opvolgmelk (vanaf 6 maanden) graag testen met (maximaal) 5 andere moeders uit jouw omgeving met een kindje in dezelfde leeftijd? Geef je dan nu op! (Je kunt je inschrijven t/m 7 juli)

NAN OPTIPRO® opvolgmelk, het resultaat van 150 jaar ervaring en 50 jaar eiwitonderzoek.
Bij Nestlé hebben ze NAN OPTIPRO® 2 opvolgmelk ontwikkeld, met hun beste eiwit ooit. NAN OPTIPRO® 2 opvolgmelk bevat alle benodigde voedingsstoffen:
• Vitaminen A, C en D die je baby’s immuunsysteem ondersteunen
• α-linoleenzuur (Omega 3) voor een normale hersenontwikkeling

Door 50 jaar eiwitonderzoek en 150 jaar ervaring in babyvoeding is Nestlé in staat te innoveren en kwalitatief hoogwaardige producten te ontwikkelen.

Jij ontvangt 6 blikken NAN OPTIPRO® 2 (vanaf 6 maanden), één voor jezelf en 5 extra blikken om uit te delen aan andere moeders met een kindje in dezelfde leeftijd om hen ook NAN OPTIPRO® 2 te laten testen (denk aan vriendinnen, collega’s, moeders bij de kinderopvang).

Een paar handige weetjes over het NAN OPTIPRO® blik:

  • NAN OPTIPRO® opvolgmelk zit in een handig blik met een afstrijkrandje.
  • Het maatschepje past precies op de binnenrand (het afstrijkrandje) van het blik. Een praktische en hygiënische oplossing.
  • De deksel is doorzichtig, zo zie je direct hoeveel er nog in het blik zit.
  • Het blik beschermt goed tegen lucht en vocht.
  • Bovendien is het blik 100% recyclebaar.
  • Het lege blik is ook erg handig om bijvoorbeeld potloden en pennen in te bewaren!

Geef jij graag jouw mening over de nieuwste innovatie van Nestlé, NAN OPTIPRO® 2 opvolgmelk? Doe dit samen met (maximaal) 5 andere moeders uit jouw omgeving. Geef je dan op voor dit testpanel! En vul de e-mailadressen van de andere moeders in. Je kunt je inschrijven t/m 7 juli.


Het eiwitgehalte, de voedingsstoffen en vitaminen zijn conform wetgeving.
Belangrijke informatie voor moeders: de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) beveelt aan om exclusief borstvoeding te geven gedurende de eerste 6 levensmaanden. Nestlé staat hier volledig achter. Borstvoeding is de beste voeding, biedt de beste bescherming tegen ziektes en is het voordeligst. Het is niet mogelijk terug te komen op je beslissing om geen borstvoeding meer te geven. Raadpleeg altijd je consultatiebureau of arts alvorens bijvoeding te introduceren of over te gaan op (gedeeltelijke) flesvoeding. Heb je vragen over flesvoeding? Raadpleeg je consultatiebureau of arts. Of bel met onze consumentenservice: 0800-0230131. Met vriendelijke groeten, Nestlé Babyvoeding.