Helaas je kunt niet meer deelnemen
Test nu de nieuwe Philips Hue white & colour ambiance Starter pack E27

We zoeken 6 testers die voor ons de nieuwe Philips Hue white & colour ambiance Starter pack E27 gedurende 1 week intensief gaan testen. Na de testperiode vul je de reviewvragenlijst in en plaats je een review over het pakket op Kieskeurig.nl

Philips Hue is een systeem met lampen die zowel gekleurd alswit licht kunnen produceren. De lampen zijn te bedienen via een mobiel apparaat. Het starterspakket bestaat uit 3 E27 LED-lampen van 9W en een bridge. Met de verlichting in je huis kun je veel meer doen dan je denkt. Speel met kleuren voor een persoonlijke sfeer in huis of synchroniseer je lampen met je muziek, televisieprogramma’s of games voor extra beleving. De mogelijkheden zijn eindeloos! Via de gratis Philips Hue app (iOS en Android) kun je deze verlichting volledig regelen.Er zit zelfs een timer- en alarmfunctie en Siri Voice Control (alleen iOS) in. Daarnaast zijn er honderden apps beschikbaar waarmee je je lampen kunt bedienen. Heel makkelijk en fun!

Wil jij het gemak en de sensatie van de Philips Hue lampen ervaren? Meld je dan nu aan voor dit testpanel wat wij in samenwerking met Kieskeurig.nl uitvoeren.

Klik op ‘doe mee’ en beantwoord de extra vragen om je aanmelding te voltooien!