Helaas je kunt niet meer deelnemen
Test nu de nieuwe LG Amerikaanse koelkast met Door in Door toepassing!

Vorige week heeft hettestpanel.nl te maken gehad met een technische storing. Excuses voor dit ongemak! Had jij je al aangemeld voor het LG testpanel? Dan is dit helaas niet opgeslagen. Wil je alsnog meedoen? Klik op DOE MEE en meld je aan!

Ben jij ook zo benieuwd hoe het is om een royale koelkast te hebben? Dit is je kans!
Test of de LG Amerikaanse koelkast inderdaad lekker veel ruimte heeft voor drankjes en hapjes en of je overal echt zo makkelijk bij kunt, zonder te hoeven zoeken? 

We zoeken 4 testers die de nieuwe LG Amerikaanse koelkast met Door in Door toepassing
gedurende twee weken willen testen. De koelkast wordt bij je afgeleverd en geïnstalleerd en na de testperiode wordt de koelkast weer opgehaald. Na de testperiode vul je de reviewvragenlijst in en plaats je een review over de koelkast op Kieskeurig.nl. 

Deze Amerikaanse koelkast heeft de Door in Door toepassing, een kleine deur aan de voorzijde van de koelkast. Je hoeft niet meer te zoeken naar je meestgebruikte producten (denk aan eieren, bak & braad, drankjes, sausjes), want deze ruim je op achter de kleine deur. Dankzij deze kleine deur verlies je veel minder koude lucht, omdat je maar een deel van de koelkast opent, in plaats van de hele deur. 
Dankzij de Non Plumbing feature hoef je de koelkast niet op de wateraansluiting aan te sluiten, om toch gebruik te kunnen maken de water/ijs dispenser.

Wil je de LG Amerikaanse koelkast testen en je ervaring delen? Hoe werkt alles, hoeveel kun je er in kwijt, wat vind je van het design en het interieur? En natuurlijk de Door in Door toepasing en No Plumbing feature! Meld je dan nu aan voor dit testpanel dat wij in samenwerking met Kieskeurig.nl uitvoeren.

Belangrijk!

  • Je kan alléén meedoen als je op één van de volgende data thuis bent: dinsdag 28 juni en/of woensdag 29 juni om de koelkast in ontvangst te nemen. De exacte bezorgdatum en tijd wordt met je besproken. De ophaaldatum zal in overleg afgesproken worden.
  • Je kan alléén meedoen als de afmeting van de koelkast van BxHxD 912x1790x738 mm en de afmeting van de koelkast inclusief verpakkingsmateriaal BxHxD 968x1891x770 mm bij jou naar binnen kan en past. In de buurt van een een stopcontact is handig en de koelkast kan alleen op de begane grond geleverd worden. Voor deze koelkast is geen water aansluiting nodig.

Klik op DOE MEE en beantwoord de extra vragen om je aanmelding te voltooien!