Helaas je kunt niet meer deelnemen
Test nu de nieuwe Bolletje Krokante Ontbijtgranen!

We mogen 360 testers selecteren die de nieuwe Bolletje Krokante Ontbijtgranen willen testen en hun mening met hettestpanel.nl willen delen. Sla jij jouw ontbijt niet over en vind je het belangrijk om verantwoord te eten? Geef je dan op voor dit testpanel!

Productinformatie
Bolletje Krokante Ontbijtgranen, vol vezels en vooral tot 70% minder suiker dan gemiddeld. Bolletje is bij dit product zorgvuldig in het gebruik van suiker. Hierdoor bevatten de ontbijtgranen afhankelijk van de variant 30%, 65% of 70% minder suiker dan het gemiddelde suikergehalte van krokante muesli's.
Bolletje Krokante Ontbijtgranen zijn verkrijgbaar in de smaken Zonnebloem- & Pompoenpitten, Hazelnoten & Amandelen en Cranberry’s & Bosbessen. 

Testproces
Word jij als tester geselecteerd, dan ontvang je alle drie de smaken, maar we vragen jouw beoordeling vooral over de Hazelnoten & Amandelen variant.

Wil jij Bolletje Krokante Ontbijtgranen graag testen en zelf ervaren of het binnen jouw ochtendritueel past? Klik dan op de doe mee knop en geef je op!