Helaas je kunt niet meer deelnemen
Test nu de geboortehoroscoop van AstroAdviseur.nl!

De geboortehoroscoop van AstroAdviseur.nl geeft een volledige beschrijving van het karakter van je kind of van het kind van iemand in je omgeving. De beschrijving blijft het hele leven van het kind gelden en is zeer persoonlijk. De geboortehoroscoop geeft namelijk de stand van de hemellichamen weer op het moment van de geboorte.

Als je de geboortehoroscoop van je kind aanvraagt, kun je een 10 pagina’s tellende geboortehoroscoop verwachten, gemaakt door de huisastroloog van AstroAdviseur.nl: Alida Amelsbeek. Je ontvangt een unieke persoonlijkheidsschets van jouw kind of het kind waarvoor je de geboortehoroscoop aanvraagt, welke tevens toekomstaspecten bevat over de aankomende jaren.

Geen pasgeboren kind?
De geboortehoroscoop is ook om terug te blikken. Zo kun je direct zien of de geboortehoroscoop klopt met de voorgaande jaren en zo heb je als ouder overzichtelijk welke ontwikkeling je kind heeft doorgebracht. Is dit iets voor jezelf of om cadeau te geven? Test nu de geboortehoroscoop van AstroAdviseur!

De 100 testers die de geboortehoroscoop t.w.v. €39,95 gratis mogen testen, ontvangen de geboortehoroscoop per mail. We hebben enkel de naam, de geboortedatum, geboorteplaats en de geboortetijd van het kind nodig om de geboortehoroscoop te maken.