Helaas je kunt niet meer deelnemen
Test nu de automatische fotoboek service van QUP.nl!

Een fotoboek van jouw (vakantie)foto’s zonder dat je er iets voor hoeft te doen. Want zeg nou zelf, hoe vaak heb jij je voorgenomen een fotoboek te maken en ben je er nooit aan begonnen? Wij mogen 150 fotoboeken laten testen waarbij het fotoboek helemaal automatisch wordt gemaakt.

Hoe werkt het?
Je gaat naar de QUP.nl* website en je kiest eerst je een ontwerpstijl zoals Zomers, Strand, Stedenvakantie etc. Daarna heb je de mogelijkheid het product te kiezen. Bijvoorbeeld “Fotoboek large liggend” en met een harde kaft. Dan selecteer je de foto’s die je in jouw fotoboek wilt plaatsen. Vervolgens gaat een professionele designer aan de slag met jouw foto’s en maakt in 24 uur een fantastisch fotoboek. Als het goed is zal je verstelt staan van het resultaat. Je kunt je fotoboek eerst online doorbladeren en dan bestellen. Er is ook nog gelegenheid om correcties en teksten aan het ontwerp door te voeren.

Wil je in aanmerking komen om jouw fotoboek automatisch te laten maken? Klik op doe mee en vul de extra vragen in. Als je bent geselecteerd om te testen ontvang je een code waarmee je het fotoboek gratis kunt bestellen