Helaas je kunt niet meer deelnemen
Test nu Andrélon Brilliant Age Shine & Care Verzorgende Crème

Voor vrouwen die de eerste haarverouderingstekenen merken, zoals droog, futloos haar of een gebrek aan glans en stevigheid, heeft Andrélon Brilliant Age de haarverzorgingslijn Shine & Care, speciaal voor ouder wordend haar!

Of je nu 20, 40 of 60 bent: op elke leeftijd wil je er natuurlijk goed en verzorgd uitzien. Niet alleen je huid maar ook je haar is zeer bepalend voor een stralende uitstraling. Naarmate je ouder wordt verliest je haar echter wat van zijn natuurlijke bouwstoffen, waardoor het doffer en droger wordt. Je haar heeft een iets andere verzorging nodig om er mooi en verzorgd uit te blijven zien.

Daarom is er nu Andrélon Brilliant Age, een haarverzorgingslijn die de natuurlijke bouwstoffen van je haar aanvult en zorgt voor vol, soepel en glanzend haar.

Andrélon Brilliant Age Shine & Care Verzorgende Crème
De Shine & Care Verzorgende Crème voedt en versterkt verzwakt haar en beschermt het tegen invloeden van buitenaf die de conditie van je haar kunnen beïnvloeden. Heeft jouw haar een oppepper nodig en wil jij testen of jij je haar weer zijdezacht en soepel kan laten aanvoelen? Geef je op!