Helaas je kunt niet meer deelnemen
Test natuurlijk voedingssupplement Menostril bij overgangverschijnselen

Menostril is een natuurlijk voedingssupplement dat helpt bij overgangsverschijnselen zoals opvliegers, nachtelijk transpireren, slapeloosheid en stemmingswisselingen. Heb jij hier regelmatig last van? Test dan nu Menostril gratis gedurende twee maanden!

Isoflavonen tegen overgangsverschijnselen
Dankzij de twee soorten isoflavonen in Menostril, Soja en Rode Klaver, vermindert Menostril op natuurlijke basis overgangsverschijnselen. Je hoeft slechts één tablet per dag in te nemen om de rust en de balans in jouw lichaam te behouden.

Huidveroudering
Tijdens de overgang kan de huid dunner en droger worden. Met behulp van de isoflavonen in Menostril blijft de huid elastisch en stevig. Daarnaast draagt Vitamine E in Menostril bij aan het beschermen van de cellen tegen oxidatieve schade.

Nachtrust
De valeriaan in Menostril heeft een rustgevende en zenuwversterkende invloed. Het heeft een positieve invloed op de gemoedstoestand en bevordert een goede nachtrust.

Test nu
Doe mee aan het testpanel en ontvang gratis twee verpakkingen Menostril, goed voor een testperiode van twee maanden.

Menostril is een voedingssupplement bij overgangsverschijnselen. KAG-nr: 30-0612-0869. Kijk voor meer informatie op www.menostril-overgang.nl.