Helaas je kunt niet meer deelnemen
Ben jij een grill-liefhebber en wil jij Tefal Optigrill+ testen?

We mogen 15 testers selecteren die de Tefal Optigrill+ gedurende een testperiode van 3 weken uitgebreid gaan testen. Houd jij van gegrild vlees, vis, groenten, panini’s en tosti’s? Wil jij alle mogelijkheden van dit keukenapparaat intensief testen? Geef je dan op! Na de testperiode van 3 weken vul je de reviewvragenlijst in en plaats je een review over de Optigrill+ op Kieskeurig.nl. 

Productinformatie
Tefal geeft aan dat met de Optigrill+ het bereiden van een perfect stuk vlees of vis niet meer kan mislukken. Tefal Optigrill+ heeft een nauwkeurige automatische kooksensor die de dikte van het ingrediënt en het aantal stuks tussen de platen meet. De gaarheidsindicator geeft het bereidingsproces weer met geluid en kleur en daardoor zie je snel hoe ver het ingrediënt gegrild is. Ideaal voor een stukje biefstuk, vis, groente, panini of tosti! De grill past zich automatisch aan het type ingrediënt dat je wilt bereiden en kan ook overweg met bevroren ingrediënten. Naast grillen, kun je met het instellen van bepaalde temperatuurniveaus ook gerechten warm houden.

Hoe gaat dit testpanel in zijn werk?

  • Als je één van de geselecteerde 15 testers bent, ontvang je het product op vrijdag 16 september.
  • Je test Tefal Optigrill+ gedurende 3 weken. Je wordt geacht er minimaal 3x per week er gebruik van te maken.
  • Na 3 weken ontvang je een mail met de vraag of je het product voor een gereduceerd bedrag wilt overnemen. Wil je dat, ontvang je een factuur. Wil je dat niet wordt het product een week later door een koerier opgehaald (Let op: dit kan alleen als het product in de originele verpakking plus volledige inhoud van de verpakking aan de koerier wordt aangeboden).
  • Na 3 weken, rond 7 oktober ontvang je de reviewvragenlijst en wordt je gevraagd om je mening en ervaring over Tefal Optigrill+ te delen en je review op Kieskeurig.nl te plaatsen.

Meld je dan nu aan voor dit testpanel dat wij in samenwerking met Kieskeurig.nl uitvoeren. Klik op DOE MEE en beantwoord de extra vragen om je aanmelding te voltooien!