Helaas je kunt niet meer deelnemen
Test jij de Tefal Masterchef Gourmet+ Keukenmachine?

We mogen 10 testers selecteren die de Tefal Masterchef Gourmet+ Keukenmachine gedurende een testperiode van 3 weken uitgebreid gaan testen. Ben jij een ware masterchef? Maak jij graag koekjes, chocolademousse, bitterkoekjes, cupcakes en andere lekkernijen? En zet jij graag dit lekkers aan anderen voor?

 

 

 

Wil jij dit keukenapparaat intensief testen door het maken van deegwaar, gebak en andere ingrediënten? Geef je dan op! Na de testperiode van 3 weken vul je de reviewvragenlijst in en plaats je een review over deze keukenmachine op Kieskeurig.nl. 

Productinformatie
Volgens Tefal maakt iedereen gemakkelijk dagelijks een taart, zoet of hartig gebak met de Masterchef Gourmet+ Keukenmachine omdat je de ingrediënten voor taarten, chocolademousse en koekjes er goed mee kunt voorbereiden en maken. De planetaire dubbele mengbeweging, roterende kop van deze Tefal keukenmachine en het patisserie-accessoire dat in tegenovergestelde richting beweegt, dragen bij aan een snel, gelijkmatig en glad mengsel. Tefal geeft aan dat de Flex Whisk technologie het eiwit van één ei al kan opkloppen. Wil jij alle mogelijkheden van de Masterchef Gourmet+ uittesten? Geef je dan op!

Hoe gaat dit testpanel in zijn werk?

  • Als je één van de geselecteerde 10 testers bent, ontvang je het product op vrijdag 16 september bij je thuis.
  • Je test Tefal Masterchef Gourmet+ Keukenmachine gedurende 3 weken (16 t/m 9 oktober). Je wordt geacht er minimaal 3x per week gebruik van te maken.
  • Na 3 weken ontvang je een mail met de vraag of je het product voor een gereduceerd bedrag wilt overnemen. Wil je dat, ontvang je een factuur. Wil je dat niet, dan wordt het product een week later door een koerier opgehaald (Let op: dit kan alleen als het product in de originele verpakking plus volledige inhoud van de verpakking aan de koerier wordt aangeboden).
  • Na 3 weken, rond 7 oktober ontvang je de reviewvragenlijst en wordt je gevraagd om je mening en ervaring over de Masterchef Gourmet+ Keukenmachine te delen en je review op Kieskeurig.nl te plaatsen.

Meld je nu aan voor dit testpanel dat wij in samenwerking met Kieskeurig.nl uitvoeren. Klik op DOE MEE en beantwoord de extra vragen om je aanmelding te voltooien!