Helaas je kunt niet meer deelnemen
Test jij oerhollandse Griesmeel- en Havermoutpap van Melkunie?

Voor Melkunie zijn we op zoek naar mensen die havermoutpap én griesmeelpap willen testen. Test jij of havermoutpap de goede start van de dag is die jij zoekt? Verwen jij jezelf met deze griesmeelpap? Geef je nu op voor dit testpanel.
 
Pap is oer-Hollands en Melkunie heeft twee smaken om te testen; griesmeelpap en havermoutpap. Wanneer je bent uitgekozen voor dit testpanel ontvang je twee bekers van ieder 500gr pap. Alvast een tip voor als je de pap thuis gaat testen: voeg aan de griesmeelpap voor een heerlijke toetje een handvol rode bessen toe. En maak de havermoutpap extra lekker met mango en kokos. Probeer de havermoutpap ook eens warm te maken. Zie jij het wel zitten om hiermee aan de slag te gaan? Geef je direct op voor dit testpanel

Let op: de bezorging voor dit testpanel vindt plaats op vrijdag 30 januari tussen 9.00 en 18.00 uur. Je kunt je dus alleen aanmelden voor dit testpanel als je op dat moment thuis bent, want het product wordt maar 1 keer aangeboden. Dit komt omdat het product gekoeld verzonden moet worden.