Helaas je kunt niet meer deelnemen
Test jij de nieuwe Panasonic Nubo, een camera met 4G-mogelijkheden?

We zoeken 20 testers die voor ons de nieuwe Panasonic Nubo willen testen gedurende een periode van 8 weken. Wil jij ervaren hoe je met deze camera plekken in de gaten kan houden die voor jou belangrijk zijn?

Nubo werkt zelfs zonder Wi-Fi in de kleinste uithoeken en op de gekste plekken: door middel van een 4G-simkaart in elke Nubo Cam kan je gaan en staan waar je wilt. In heel Europa zonder extra roaming kosten.

De Panasonic Nubo is 's werelds eerste camera met 4G waarmee je jouw wereld in de gaten kan houden zonder Wi-Fi verbinding. De Nubo Cam is een camera waarmee gebruikers voordelen van een beveiligingscamera kunnen combineren met de voordelen van het mobiele 4G netwerk. Nubo werkt zowel binnen als buiten, overdag en 's nachts en heeft een speaker én een microfoon zodat de gebruiker via de app kan communiceren wanneer er een alarm is afgegaan.

  • We zoeken ook 4 testers die het leuk vinden om in een telefonisch interview (naast het invullen van de reviewvragenlijst) voor het magazine VT Wonen een aantal vragen te beantwoorden over jouw ervaring met de Panasonic Nubo.
  • Daarnaast vragen we jou, wanneer je geselecteerd bent, om in de testperiode foto's te maken. Hoe maak jij gebruik van de Panasonic Nubo en in welke situaties? 

Wil jij ervaren of de Panasonic Nubo doet wat hij beloofd? Meld je dan nu aan voor dit testpanel welke wij in samenwerking met VT Wonen uitvoeren. 

Klik op ‘doe mee’ en beantwoord de extra vragen om je aanmelding te voltooien!