Helaas je kunt niet meer deelnemen
Test jij de Tefal ActiFry Express XXL?

We mogen 20 testers selecteren die de Tefal ActiFry Express XXL gedurende een testperiode van 3 weken uitgebreid gaan testen. Vind jij het leuk om voor anderen (gezinsleden, familie, vrienden en/of collega’s) te koken?

Wil jij dit keukenapparaat intensief testen door een grote variëteit aan gerechten te bereiden? Na de testperiode vul je de reviewvragenlijst in en plaats je een review over de combimagnetron op Kieskeurig.nl.

Productinformatie
Met de ActiFry Express XXL kun je eindeloos variëren en een scala aan gezonde én lekkere gerechten bereiden. Je kunt frituren, bakken en roerbakken en je kunt bijvoorbeeld gamba’s, risotto met saffraan, roerbakgroenten, thaise curry’s of bolognesesause bereiden. Ingrediënten kunnen direct in de pan worden gedaan zonder dat de pan voorverwarmd hoeft te worden. De bereiding start direct. Het gerecht wordt gelijkmatig verwarmd dankzij de heteluchtcirculatie en de ronddraaiende pendelarm die automatisch alle ingrediënten keert. Bij de bereiding van diepvriesfriet en snacks, zoals kroketten en bitterballen, is het niet nodig olie of vet toe te voegen. Verse frietjes bereid je in de ActiFry met slechts 3% vet (bij 1,5kg verse frietjes, 10x10mm, gebakken tot 55% gewichtsverlies met 2cl olie). Wil jij dit testen? Geef je dan voor dit testpanel op!

Hoe gaat dit testpanel in zijn werk?

  • Als je één van de geselecteerde 20 testers bent, ontvang je het product op vrijdag 16 september bij je thuis.
  • Je test Tefal ActiFry Express XXL gedurende 3 weken (16 t/m 9 oktober). Je wordt geacht er minimaal 3x per week gebruik van te maken. Kookinspiratie kun je ook halen uit een speciale ActiFry-app.
  • Na 3 weken ontvang je een mail met de vraag of je het product voor een gereduceerd bedrag wilt overnemen. In dat geval ontvang je een factuur. Wil je ActiFry Express XXL niet overnemen, dan wordt het product een week later door een koerier opgehaald (Let op: dit kan alleen als het product in de originele verpakking plus volledige inhoud van de verpakking aan de koerier wordt aangeboden).
  • Na 3 weken, rond 7 oktober ontvang je de reviewvragenlijst en wordt je gevraagd om je mening en ervaring over de ActiFry Express XXL te delen en je review op Kieskeurig.nl te plaatsen.

Meld je nu aan voor dit testpanel dat wij in samenwerking met Kieskeurig.nl uitvoeren. Klik op DOE MEE en beantwoord de extra vragen om je aanmelding te voltooien!