Helaas je kunt niet meer deelnemen
Test jij de nieuwe, volledig geïntegreerde Siemens iSensoric vaatwasser?

TEST: Siemens zoekt testers voor de nieuwste iSensoric vaatwassers. De vaatwassers beschikken over verschillende eigenschappen die ervoor moeten zorgen dat deze extreem zuinig, snel en natuurlijk de vaat schoon wast. Wil jij dit testen? Lees dan hieronder verder...

Er zijn 8 vaatwasser die getest kunnen worden verdeeld over twee modellen. Beide modellen zijn nieuw op de markt.

1. De Siemens iSensoric vaatwasser SN69M002NL. Deze vaatwasser beschikt over een intelligent systeem van sensoren die de hoeveelheid vaat herkent en hier automatisch het waterverbruik, de temperatuur en de cyclusduur op aanpast. De vaatwasser zorgt voor een schone vaat en jij hebt tijd voor leukere dingen. 

2. Deze Siemens iSensoric premium vaatwasser SN678X02TN is de zuinigste in de markt dankzij het Zeolith®- droogsysteem dat voor een zeer goed droogresultaat moet zorgen.
Met variospeed+ zou de vaatwasser ook de snelste in de markt moeten zijn. De besteklade, zeer flexibele korven, binnenverlichting en statusindicatie op de vloer moeten ervoor zorgen dat je niet meer zonder de vaatwasser wilt.

De vaatwasser wordt door een monteur geïnstalleerd in de week van 24 november. Meld je alleen aan voor dit testpanel als je in die week een dagdeel thuis kan zijn voor de installatie van de vaatwasser.

Wil jij een vaatwasser testen? Doe dan nu mee

[image name=oproep4 format=160 align=left left=5 right=5]

[image name=oproep5 format=160 align=left left=5 right=5]