Helaas je kunt niet meer deelnemen
Test jij de 55” LG B6 OLED TV ?

We mogen 6 testers selecteren die de 55” LG B6 OLED TV gaan testen. Kijk jij graag TV? En ben je geïnteresseerd in de nieuwste technologie op het gebied van TV? Geef je dan nu op! 

  • De testperiode vindt plaats tussen 2 februari en 16 maart.
  • Na een testperiode van 2 weken vul je de reviewvragenlijst in en plaats je een review op Kieskeurig.nl.

Productinformatie
OLED, een innovatie van LG, volgt de LED technologie op. OLED biedt je een geheel nieuwe kijk op televisie. De techniek zorgt voor een haarscherp beeld waarin ieder detail weergegeven wordt en waarin kleuren zeer helder zijn. De LG OLED TV heeft een slank design, smaller dan je smartphone, en een luxe afwerking.
De LG OLED TV bestaat uit heel veel kleine lampjes die zelf oplichten (pixels). Deze techniek gebruikt dus geen achtergrond verlichting zoals bij LED TV's. Ook is er wit toegevoegd aan de pixel naast de standaard kleuren rood, groen en blauw (WRGB). Het voordeel hiervan is dat de beeldpunten helder wit kunnen weergeven maar ook totaal uitgezet kunnen worden waardoor zwart ook echt zwart is. De LG OLED TV is gemiddeld 1.000 keer sneller dan een LED TV waardoor beeld nauwelijks vervormt. . 

Wil jij testen hoe de 55” LG B6 OLED TV presteert? Geef je dan op voor dit testpanel! Klik op de button en beantwoord een paar extra vragen.