Helaas je kunt niet meer deelnemen
Test jij hoe zacht de nieuwe Kneipp Silky Secret body lotion is?

Kneipp introduceert een nieuwe luxe verzorgingslijn “Silky Secret". Wij mogen 100 testers de nieuwe Kneipp Silky Secret body lotion laten testen. Ervaar of jij ook vindt dat deze nieuwe body lotion van Kneipp een bijzonder zachte geur en luxe verzorgingsbeleving heeft! 

Productinformatie: Deze Kneipp Silky Secret body lotion is een voedende body lotion met melkproteïnen en zijdeboombloesemextract. De lichte textuur is makkelijk op te brengen en trekt snel in. Hiermee kun je het gevoel ervaren van een zijdezachte streling op je huid.  

  • Melkproteïnen - Melk wordt al eeuwenlang gebruikt om de huid te verzachten en te verzorgen (denk aan Cleopatra!). De eiwitten in melk (melkproteïnen) hydrateren en werken bovendien kalmerend.
  • Zijdeboombloesem - De producten met de zijdeboombloesem hebben een zachte geur en zorgen voor een zijdezacht huidresultaat.
  • Kneipp Silky Secret is geschikt voor alle huidtypen, in het bijzonder geschikt voor de droge huid. Kneipp producten zijn op basis van natuurlijke werkstoffen, zonder conserveringsmiddelen, minerale oliën en siliconen.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar deze nieuwe Silky Secret body lotion van Kneipp en wil jij testen of het doet wat het belooft? Klik op de button en vul de vragen in!